För att tävla med MECA och ha chans att vinna hockeybiljetter och pengar till ditt lag måste du vara minst 18 år gammal. Genom att svara på tre hockeyfrågor, samt en utslagsfråga om MECA, är du med och tävlar. Då du godkänner tävlingsvillkoren, godkänner du även att ta emot nyhetsbrev och information från MECA.

Tävlingsregler: Serva ditt lag

För varje rätt svar i quizet går en poäng till det lag du i början av testet angett som ditt lag. Varje gång du avslutat tävlingen och fyllt i dina kontaktuppgifter (namn och e-postadress) tillgodoräknas poäng till ditt lag.

I tabellen på första sidan listas lagen efter ställning i tävlingen. Tävlingen pågår mellan 4/3 – 4/4 2017 och de tre lag som då leder är med och delar på 60 000 kr: Lag 1 får 30 000 kr, lag 2 får 20 000 kr och lag 3 får 10 000 kr. Prispotten är förutbestämd av MECA och går oavkortat till lagen som vunnit och ej till tävlande privatpersoner. Vinstpotten tilldelas respektive lag senast 1 juni 2017.

 

Tävlingsregler: Utslagsfrågan

Utslagsfrågan ger dig varje dag mellan 4-13 mars, chansen att vinna två hockeybiljetter till ditt lags match. De två personer som haft alla rätt och kommit närmast utslagsfrågan varje dag utses som vinnare i tävlingen.
Vinnarna kontaktas via den mailadress e-postadress som är angiven i kontaktformuläret under tävlingsperioden. Har du tävlat flera gånger kan endast ett tävlingsbidrag per utslagsfråga vinna. Juryn består av Marcus Nortén och Anders Steiner från MECA. Juryns beslut går ej att överklaga.
Sammanlagt finns 40 st. biljetter (20 x 2) att tävla om. En vinst innefattar 2 matchbiljetter till valfritt lag som deltar i MECA Hockey Race. Vinster kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster samt överlämnas till annan person. Värdet av vinsten värderas till 700kr.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda på MECA Sweden eller deras familjemedlemmar får ej delta i tävlingen. Vinnarna i utslagsfrågan publiceras på denna sida och på andra av MECA ägda sociala medier eller webbplatser– genom att delta i tävlingen ger du medgivande till denna publicering.

PUL

1. Inledning

Mekonomen Group samlar in personuppgifter om besökare på Mekonomen Groups webbplatser och om kunder som använder våra tjänster. Genom att besöka våra webbplatser eller använda några av våra tjänster samtycker du till Mekonomens insamling och användning av dina personuppgifter i enlighet med vad som framgår nedan. Vill du inte lämna ut dina personuppgifter hänvisar vi till ytterligare information nedan.

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med gällande lagstiftning. Enligt personuppgiftslagen (1998:204) (”PUL”) har du rätt att få information om hur dina personuppgifter behandlas.

Denna informationstext avseende vår behandling av personuppgifter samt de villkor som gäller för dig som är Reseansvarig och Årskortsinnehavare.

2. Om personuppgifter

Med personuppgifter menas namn, adress, telefonnummer, e-postadress och all övrig information som på något sätt kan knytas till en enskild individ. Begreppet behandling av personuppgifter tar sikte på alla åtgärder som vidtas med personuppgifterna exempelvis insamling, lagring, bearbetning, utlämnande eller sammanställning av personuppgifter.

3. Vilka uppgifter vi samlar in
När du besöker vår webbplats, deltar i tävling, samlar vi in uppgifter om dig. Den information vi kan samla in är:
• För- och efternamn
• Adress
• Telefonnummer
• E-postadress
Information om hur du använder våra webbplatser, inklusive sökord, IP-adress,
operativsystem, webbläsare, datatrafik och andra uppgifter om kommunikation som kan förekomma i samband med att du besöker våra webbplatser.

All ytterligare information som du lämnar till oss i samband med att du använder våra tjänster, använder funktioner på webbplatsen eller deltar i vår kampanj.

4. Hur vi använder dina uppgifter

Uppgifterna sparas i vår kunddatabas och används för att:
• Informera dig om kundanpassade tjänster, samt aktuella kampanjer och erbjudanden från oss eller våra samarbetspartners.
• Analysera hur våra kunder använder de tjänster och webbplatser som vi tillhandahåller.

5. Hur länge vi sparar uppgifterna

Dina personuppgifter sparas i vår kunddatabas. Databasen rensas regelbundet från inaktuella uppgifter eller uppgifter som inte längre behövs för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig som kund. För att erbjuda dig en hög grad av service och för att kunna kommunicera med dig om relevanta erbjudanden och kampanjer kan vi dock komma att spara dina uppgifter i upp till två år från ditt senaste engagemang.

6. Vilka vi delar uppgifterna med

De uppgifter du lämnar till oss kan komma att lämnas ut till våra dotterbolag som vi använder för att tillhandahålla våra tjänster. Dotterbolagen hanterar endast personuppgifter för vår räkning.

Dina personuppgifter kommer inte lämnas ut till tredje part. Du har rätt att motsätta dig att dina uppgifter används för marknadsföringsändamål. Om du gör det, åtar vi oss att införa en så kallad reklamspärr för dina uppgifter. Anmälan om reklamspärr för företag görs till info@mekonomen.se. Glöm inte att uppge namn, adress samt telefonnummer.

7. Övrigt

På Mekonomen Groups webbplatser kan det förekomma länkar som, om du klickar på länken, leder dig vidare till webbsidor som Mekonomen Group inte kontrollerar. Mekonomen Group kan inte ta något ansvar för behandling av personuppgifter som sker utanför Mekonomen Groups webbplatser och det är därför viktigt att du noga informerar dig om hur personuppgifter behandlas på de sidor du besöker.

8. Begäran om registerutdrag

Du har rätt att få information om hur Mekonomen Group behandlar dina personuppgifter. Detta görs genom en skriftlig egenhändigt undertecknad begäran till Mekonomen Group.

Märk kuvertet med PUL och skicka till:
Mekonomen Group
Box 19542
113 65 Stockholm

Om de uppgifter vi behandlar om dig skulle visa sig vara felaktiga, ofullständiga eller på annat sätt irrelevanta har Mekonomen Group en skyldighet att vidta åtgärder för att rätta eller radera de aktuella uppgifterna.
Jag samtycker till att Mekonomen Group behandlar personuppgifter om mig i enlighet med det ovanstående.

Vinnare: Utslagsfrågan

Tävlingen om matchbiljetter är nu avslutad, och följande personer har blivit utsedda till vinnare av två matchbiljetter vardera:

Richard Hulteke, Liza Nordén, Alexander Hagberg, Bengt Andersen, Roberth Andersson, Malin Karlsson, Mattias Wernstedt, Jonathan Cox, Rolf Björkgren, Arvid Windahl, Bertil Carlsson, Arne Hermansson, Thomas Pontén, Helen Windahl, Lucaz söderberg, Linuz Söderberg, Mats Söderberg, Peter Bild och Kristina Wiklund.